Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Från mitt fönster

 

från mitt fönster

ser jag en del av världen

så som den är

där jag lever mitt liv

 

från mitt fönster

ser jag ut i det som

finns där utanför

 

ser hur det grönskar

i min rabatt lyser det blått

av scilla

 

hängbjörkens knoppar

har på några dagar

blivit större än musöron

 

från mitt fönster

ser jag in i drömmarna

jag en gång hade

 

det kanske inte är som

det som var en gång

men än kan jag

se ut genom fönstret

drömma mig bort

tänka på allt och inget

 

 

anits 13 maj 2013

 




Fri vers av anits VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-14 00:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin text till en vacker bild...
2013-05-16

  Anya VIP
Mycket stillsamt i ord och bild.
2013-05-16

  HelenaW
Vackert, mycket vackert både text och bild. Det fönstret hade jag velat kika ut i..
2013-05-14

  Catharina Edin VIP
så fint du skriver!
2013-05-14

  Eva Helene VIP
Så vackert i ord och bild!
2013-05-14

  Ljusletaren
Vilket ljuvligt foto och jag njuter av din utsikt tillsammans med dina ord.
/kram
2013-05-14

  Lars Hedlin
Varmt i tanken och känslan :)
2013-05-14

  Alva Johnsson VIP

Dina ord förmedlar lugn och harmoni.
Skönläsning.
2013-05-14

    ej medlem längre
Härlig utsikt!
2013-05-14

  Bibbi VIP
Gott.
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP