Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fyller mina öron


Slag

bo boom

bo boom

bo boom

bo boom

bo boom

bo boom

bo boom

bo boom

bo boom

bo boom

bo boom

bo boom

bo boom

bo boom




Övriga genrer av Gerda Johansson
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-14 00:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Cool stil!
Hör hjärtslagen.
Konst.
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson