Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it's unavoidable, it just happens. what happens? when you grow up, your heart dies. who cares? i care.


Allt det där

Och någonstans mitt i allt det där

tappade vi

 

 

allt det där

vi trodde att vi hade, en gång

 

ett barns fötter mot sand

mjuk ung hud mot bark

knän mot golvet i gympasalen, brännsår

som vi rev upp efteråt

om och om igen

 

sandslott, trädkoja, snöängel och klätterträd

 

försvunnet och här för alltid hos oss i hjärtat

lever det tills våra hjärtan dör




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-16 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson