Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En månad utan min bästa vän gör ont i hjärtat på mig


Abstinens

När äventyren ebbar ut och känns

konstlat meningslösa plötsligt

 

Jag behöver andas doften av din hud

vakna igen till en vacker värld

som spelar någon roll alls

 

Med dig, för dig, av dig




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 423 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-04 01:39



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den vbar vacker. bra. sorgligt vännen är borta. hoppas han kommer snart.
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson