Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstadsstorm

Det är söndagkväll

och förutspådd storm här i London

det regnar lite ute 

blåser kanske snäppet mer än vanligt

men jag väntar

tålmodigt

 

På något som ska komma från ovan

och skaka om

vända upp och ner på hela stället

och jag väntar

upphetsat

 

På något som inte kommer

precis som jag gjort

i hela mitt liv

så jag väntar

uttråkat

 

På imorgon

 




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 452 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-28 00:21



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ja i London REGNAR DET OFTA OCH MEST ,MEN KALLA PÅ REGNMANNEN
HAN HAR FÖRMÅGA VÄNDA REGN TILL SOLSKEN.
2013-11-29

  H.C.B
tyckte om den. och den som lever för se? Även om det är Söndag och Även om man ställer tillbaka uren.


applåd ska du ha, det var den värd.
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson