Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sparar energi genom att minska datorns prestanda där det är möjligt.


Energisparläge

Avsaknaden av någon sorts passion

jag är fastnad i en ofrivillig vardag

byt ut mig byt ut mig sluta vara mittemellan lev lev lev

jag längtar efter något, någon

som ska kännas men

meningslösheten

den stora

äter sig in och

jag åker hem tidigt och ringer inte upp

 

för att mitt hjärta är tomt 

jag har ingen lust kvar

tackar nej till ännu en dans

 

sitter ensam på nattbussen 

och längtar efter ett äventyr som jag

inte har energi nog att slänga mig själv ut i




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 449 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-04 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson