Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för en endaste dag!

Låt oss älska vackert

om så bara för en endaste dag

 

Låt känslan ta oss ut

till universums innersta rand

 

Låt oss vila varmt i våra famnar

där kyssen förevigar stunden

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 360 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-14 05:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert skaldat
2013-05-17

    Dan Myrbeck
Väldigt få människor kan
skriva något så vackert!
2013-05-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ett ögonblick att minnas...ljuvliga önskan...
2013-05-16

  Piann VIP
Underbar text.
2013-05-14

    ej medlem längre

så värmande vackert
sveper känslan raderna
2013-05-14

  Ljusletaren
Kärleksfull värme är alltid vacker/kram
2013-05-14

  Tess74
En dag av värme
2013-05-14

  Angel of love
En stund av fina gemensam känsla, fin text!
2013-05-14

    ej medlem längre
Så vackert!
2013-05-14

  Destino
Underbara tankar underbara rader. Ibland räcker en enda dag för magiska möten.
2013-05-14

  Rise Little One
Så poetiskt vackert...
2013-05-14

  Federico Romano
En dag kan vara värt minnet!
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin