Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig


Beslöjad

Att resa till  Montreal, Dublin eller Wien får dig att glömma för ett tag men ta tag i insidan, inte det som du tror andra ser. Nere, långt där nere i dina ögons djup syns en sorg, bekymmer men också ett hopp, en nyfikenhet. Jag vet att du också är så mycket mer som du gör allt för att dölja. Var du kvinna så är det som du satt på dig en slöja. Du gör allt för att ingen ska avslöja dig som varm, gullig, fin och kärleksfull men det är ju precis det du är.




Fri vers av wildah
Läst 281 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-14 07:13



Bookmark and Share


  smultroneken
Fint!
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah