Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laddat möte!

Efter laddat möte sker rannsakan


Är förnuftet nödvändigt?


Nej inte alltid!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-14 15:07



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärt!
2013-05-16

    ej medlem längre
Passionen suddar ut förnuftet...
2013-05-14

  Federico Romano
Förnuftet finns aldrig när man är kär..
2013-05-14

  Angel of love
Inte jämt, men ibland.
2013-05-14

  Maj-Lis VIP
Är förnuftet nödvändigt...ibland
2013-05-14

  Rise Little One
en fyndig text :)
2013-05-14

    ej medlem längre
"Efter laddat möte sker rannsakan"
Sant!
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin