Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singla och plinga!

Narrens hätta klingar starkt


små klockor dingla och plinga


 


Han visar ystert sin uppspelta dans……




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-14 15:18



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vilken dans sen...
2013-05-15

  agneta pichler
många idag är narrar


2013-05-15

    ej medlem längre
Ofta gråter han bakom masken.
2013-05-14

  Angel of love
Men se människan bakom masken.
2013-05-14

  Rise Little One
Ingen bryr sig om hans inre :(
2013-05-14

  Marianne Räf
Dansant och pigg narr!
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin