Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ögonblick för ögonblick


mäta tid

en halv sekund - så lång tid tar en blinkning

en sekund - så länge varar ett enda ord

en minut är så länge vi kan hålla andan

en dag varar  från soluppgång till solnedgång

 

en vecka tog det för Gud att skapa världen

 

fjorton dagar gammal blev vår förste son

han skulle fyllt trettio i år

 

tiden ska inte läka alla sår

vi vägrar glömma

 

vi fortsätter andas

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-14 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP