Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I will find a way!

Inside a fractured heart

Hungrig som i Soilent green

Mal ner de sista resterna av känslor

Do not bother me if i cant fly

Begränsas i sagan

I will find a way




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-15 05:53



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Starkt och berörande!
2013-05-15

    ej medlem längre
Roligt skapande!
2013-05-15

    ej medlem längre
En härlig språkmix och en text som hugger tag att läsa.
2013-05-15

  Federico Romano
Hur är läget? Är hjärtat krossat eller är det bara dikt, en bra sådan..
Vägen finner man om vill se..
2013-05-15

  Tess74
Berör och jag gillar blandningen av engelska och svenska. Jag har gärna en engelsk rad med eller i rubriken. Applåd!
2013-05-15

  soligajag_1 VIP
Berör verkligen alla känslor som finns inom dig..
2013-05-15

  Angel of love
Griper tag och berörs..
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin