Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag bryts ner sönder

 

Jag har sett den, stranden av sorg
Bryter ner mina steg
Jag bryts sönder

Jag lever under en annan tid
Min själ är också hav
Min själ är en spegel

Jag ska inte vänta länge på att drömmen ska komma
Jag ska till drömmen istället
Jag ska fortsätta vara en spegel på alla drömmar




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-15 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP