Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De bara ljuger!

 

Jag tillhör till dystra av andra
Gråtandet sker i tysthet
Också inne i mig

Jag tänker jämt på de sjuka människorna
Jag tänker på en värld som ser på allt som vinst
Jag tänker på att hur en man försöker att manipolera någon annans liv

Jag är den dolda ansiktet
Som inte syns på marknaden
Som bekämpas med allt som möjligt att inte existera

Jag är den dolda människan
Som lever men ej existerar
Som existerar men ej lever

De ljuger för oss, de som brukar tala om likvärdighet
De ljuger, de som brukar tala om att gud är rättvist
De ljuger för oss de som brukar tala om att alla har rätt att existera

De bara ljuger!
Verkligheten är helt annant!
Mörkare än …




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2013-05-15 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP