Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Gud vill tala med Dig

 

Om det är så...

Att känslor är livstrådar

Som förenar människor

med varann och med Gud

 

Om det är så...

 

Då är det Gud

Som talar med dig

När du har ångest...

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-15 10:27



Bookmark and Share


  Nina.H
Kanske det är så...tänkvärda ord!
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP