Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter

 

Ett liv

som inte tål att synas

ligger som pansar på näthinnan

en väl bevarad hemlighet

som inte får komma ut

Inga tårar

kan skölja bort

den förnedring som etsat sig in

men

livet bleknar med tiden

och kvar blir

en skugga av det förflutna

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-15 15:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP