Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet


Havets vågor,
De gröna fälten,
Rullar skummande in
Möter jordens gamla famn
En albatross
Glider över det blå.
Evigt
Rör sig det eviga.




Fri vers (Fri form) av Esa Salomaa
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-15 15:07



Bookmark and Share


  Nina.H
En härlig rytm och fin känsla
du fångat.. havet famnar jord
i en evig cirkel..
2013-05-27

  Siggesdotter
Ja, havet känns evigt och är evigt som om det alltid funnits. Kanske är det så!?Och vad vore vi utan vatten - en smula damm bara...
2013-05-23

  HelenaW
Vackert.. Evigheten..
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Esa Salomaa