Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två äldre damer


Rullatorer

Tät bredvid varandra
vandrar de i höstens fuktighet
långsamt med försiktiga steg
Böjda ryggar, varma kläder
lutande mot sina rullatorer
En stannar
söker någonting i väskan,
hittar en mobil, hinner svara
den andra väntar lugnt,
väjer postbilen i brådskan
Rullatorerna
fortsätter sin resa i friheten
med landets uppbyggare.




Fri vers (Fri form) av Esa Salomaa
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-04 11:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Härlig bild på m
Rollatorer som
Drar människo
öden som drar
dem med sig
hem?
;)

2023-03-05

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
å det var en fin bild.
men det var säkert inte jag
för trots att jag inte har rullator
hinner jag aldrig få upp mobilen
fort nog.
så jag får motringa
2022-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Få föremål är så extremt irriterande och i vägen som rullatorer.
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Esa Salomaa