Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lapsuuden niityt

Muistatkos lapsuutesi niityt
kullerojen ja leinikkien maat?
Kukista teit seppeleitä
pilvettömän taivaan alla
päättymättöminä päivinä.
Paljaat olivat jalkasi ruohikossa,
kun sireenit tuoksuivat makeina
ja mehiläiset lensivät raskaina.
Muistatko kun päivästä uupuneena
saavuit kotiin?
Sait kylmää mitoa
ja vastaleivottua nisua,
uikun huutoa kuuntelit hämärässä,
katselit auringonlaskua järvellä.
sängyssä lakanat olivat puhtaat ja viileät,
kotiväki keskusteli kaukaisuudessa,
kun nukahdit varjojen leikkiin katossa.




Fri vers av Esa Salomaa
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-05 11:35



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En väldigt fin text. Ljud, smaker och dofter blir levande vid läsningen.
2023-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Esa Salomaa