Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olet seinän takana


Olet seinän takana,
Makaat sängyssäsi
Murhe sydämessäsi.
Voisit maata Kiinassa
Saman murheesi kanssa,
Et halua minua luoksesi
Minä haluan olla lähelläsi
Kosketuksessa ja rakkaudessa,
Jakaa sitä
En kulina Shanghain kapeilla kujilla




Fri vers av Esa Salomaa
Läst 108 gånger
Publicerad 2022-05-31 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esa Salomaa