Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det avklädda tillståndet!

Vaknar till liv med soliga dagar


ett tyst eko av åtrå klingar varmt


 


Möter varandras blickar och bara ler


allting känns så lätt i din närvaro


 


Stryker din nakna rygg sakta och fjäderlätt


Kysser dina läppar så mjukt och inbjudande


 


I det avklädda tillståndet älskar vi medvetet nära




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 212 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-15 16:24



Bookmark and Share


  Federico Romano
Det sensuella kan vi ej vara utan som intryck av livet..
2013-05-17

  Tess74
ljuvligt sensuellt
2013-05-15

    ej medlem längre
Sensuellt!
2013-05-15

  Angel of love
Sensuellt vackert!
2013-05-15

    ej medlem längre
Vackra sensuella känslor.
2013-05-15

  Anya VIP
Tycker om orden: i det avklädda tillståndet.
2013-05-15

  Rise Little One
Underbara åtrå ...
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin