Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig som fattas mig

I nattens dunkel
brinner min längtans
klara låga

pulserar
som ett fyrljus

från en ödslig
bortglömd klippa


Med vidöppet hjärta
slungar jag

ut i vidsträckt
okänd rymd

ett begärets bud

till Dig
som fattas mig:

Kom hem och smek
min själ och hud!




Kakka 20130515




Fri vers (Fri form) av •AW•
Läst 435 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-05-15 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt vacker..
2013-05-20

  ULJO
En vacker men samtidigt melankolisk väv av ord som jag uppskattar mycket
2013-05-20

  Bo Himmelsbåge
Underbar bild!

En längtans klara låga i natten

smekt av fjärdars böljande vatten

ohh du Livets låga sökande mot land

när når du min trevande hand


Härligt sensuell längtande dikt
som berör ...!
2013-05-20

  Järnkatten
Ett mycket välskrivet budskap..applåder!!!
2013-05-16

  Lars Hedlin
Berörs ,)
2013-05-16

    ej medlem längre
Vackert. Plötsligt kommer den du väntat på, när du minst anar det..
2013-05-15

  Maj-Lis VIP
Vackra längtans fulla ord
2013-05-15

    ej medlem längre

mycket vackert diktat
2013-05-15

  Carina Bendix
Vad vackert!
2013-05-15

    Birgersdotter VIP
Vacker och sorgligt längtande
2013-05-15

    ej medlem längre
En underbar text!
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•