Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det nu skulle knipia


Ro kan jag också och bygga en bro

Om du undrar varför jag beundrar just dig och varför jag blev kär. Så kan jag inte svara på det. Den som vet denna hemlighet är nog i så fall du som kan tyda vissa signaler och substanser. Chanser är mer för mig att ta då ja´är mer spontan skulle jag tro. Ro kan jag också och bygga en bro om det skulle knipa. Skipa rättvisa skulle jag vilja men överlåter det till någon annan som kan skilja på rätt och fel. Hel som människa är mer för mig, men en hel del fattas för att jag ska kunna uppfatta mig som den jag vill va´. Ja, ja den som får leva får se. Det är bara att göra så gott man kan och lite till så kanske, kanske lyckan står bi och vi får mötas en dag.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildah
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-15 19:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah