Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avfärd

viskar

 

som näktergalen

gömmer mig

lägger undan mig

 

paketerar

cellofanbeundrar

 

djävulen

 

(c) Daniel 2013




Fri vers av DaRe Art Project
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-15 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaRe Art Project
DaRe Art Project