Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förhud

ni fattar inget

ni fattar nada

 

ni underlåter

överlåter, omlåter

 

jag hatar idioter

pingstpastorer speciellt

 

bara dö

och låt mig vila

 

(c) Daniel 2013




Fri vers av DaRe Art Project
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-15 21:58



Bookmark and Share


  cilax VIP
öm som förhud, ömsom för, ömsom hud
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

DaRe Art Project
DaRe Art Project