Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara medmänniska

Gjort något gott
lyssnat
hjälpt till
funnits där i stunden
varit kvar
inte vikit undan
det är att ta sitt ansvar so
medmänniska

Ord som är lätta att formulera
desto svårare att ge innebörd

Vi gör så gott vi kan under vår
vandring




Fri vers av AA VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-15 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP