Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland känns allt tungt


Än kan jag

 

jag ser fortfarande himlen

när jag vänder min blick

uppåt

 

jag fångar nuet

glömmer gårdagens

alla trassel

 

jag önskar du fanns

som vill ta min hand

värma den i din

se på mig

ge mig tröst

mitt i all min oro

 

det behövs inga ord

bara att du finns

ser mig

för den jag är

 

 

anits 15 maj 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-16 00:18



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Du har den viktiga
förusättning som kallas
ett öppet sinne.
Calle
önskar framgång
2013-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet om tryggheten vi alla söker...
2013-05-16

    Birgersdotter VIP
Varmt och tryggt
2013-05-16

    ej medlem längre
Ja, Han finns!
2013-05-16

  Eva Helene VIP
Vacker vädjan!
2013-05-16

  Eaglemountains VIP
mycket berörande och vacker text ...
2013-05-16

    maija tuori

Vacker gripande text och bild <3
2013-05-16

  Anya VIP
Vacker önskan med fin bild till.
2013-05-16

  poetryGirl
fint skrivet
2013-05-16

  Bibbi VIP
Griper tag.
2013-05-16

  Lars Hedlin
Berörs av din text!
2013-05-16

  Tarantaran
Vackert om allas önskan
att bli sedda och älskade
som de är!

2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP