Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord förlöser

Ord förlöser
lättar på spänningar
likt knoppar som brister ut
i full blom

Orden som finns i ditt inre
väntar på det rätta tillfället
att blomma




Fri vers av AA VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-16 00:48



Bookmark and Share


  agneta pichler
stor sanning

inte bara
i poesins värld

utan oxå
när man samtalar
med någon

bra förmedlat
2013-05-21

    ej medlem längre
Mycket inspirerande och viktig text-tycker jag!
2013-05-19

  Anoo Niskanen VIP
Bra beskrivet!
2013-05-18

    ej medlem längre
Orden kan komma som slag men ge orden en fin och varm tro att det finns det som väcker så många känslor så att ingen vet att orden kan smekningar
2013-05-18

  Ninananonia VIP
Så sant :)
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP