Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balanserar på tidens tråd

______________________________

 

Balanserar på tidens tråd

Den blir skörare ju längre fram jag går

Ser mig om bakåt, vacklar till,

hjälp vilket mörker

ormgropar överallt

Blicken fram igen, pustar ut

Fortsätter nu än mer darrig

här var det också rörigt

Letar efter en plats i minnet

att en stund vila på

Aj det blev inte bättre det

Tänk INTE på en blå bil

Vad tänker man då på?

Raka ben, inga snedsteg

Börjar närma mig knappt mitten snart

Skall det vara så hela livet?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-16 05:21



Bookmark and Share


  ULJO
BERÖRANDE LÄSNING
2013-05-20

  Pärlemor
stora och tunga funderingar, mycket bra framfört!
2013-05-17

  Ole Sunnerfjell
Ja, tiden bär samhällets vingslag. Vi gör alla till vad det blir, men ser vi falluckorna som många hamnar i eller är våra egna steg vinsten och det saliggörande.
2013-05-17

    ej medlem längre
Du har fantasi, M, locka fram andra bilder ur dig
dina bilder är tunga, tynger dig

dansa framför spegeln för dig själv en sommarmorgon
som W C Williams i en dikt
-så ville jag säga

locka fram ljuset ur dig,
så ville jag säga

Förmågan äger du, det visar du hela tiden


2013-05-16

  SatansSon VIP
röransde fantasifull sberättelse. bravo!
2013-05-16

    ej medlem längre
"Den blir skörare ju längre fram jag går"
Enkelt, snyggt och sant beskrivet!
2013-05-16

  Lars Hedlin
Bra förmedlat och skaldat!
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP