Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu


Nu är majkvällens himmel
som allra ljusast
alla klara färger
har tonats ner

Nu har björkens
grenar funnit vila
efter vindens
omilt ystra lek

Nu står skymningstimmen
otåligt på lur
med mörkergardinen
bakom sin rygg

Nu är ensamhetens
sköra stund kommen
då min längtan
är som allra
djupast


efter dig....





Kakka 20120516




Fri vers (Fri form) av •AW•
Läst 311 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-16 18:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert i en berörande ton !
2013-05-17

    ej medlem längre
Vackra längtansfulla ord.
2013-05-16

    ej medlem längre
Så mycket vackert vemod det bor i dina ord.
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•