Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 118 (Vår dag är lång)

Jag är upptäcksresande

i kärlekens land

en kontinent

att kartlägga

 

Du är öppen och tydlig

och rymmer oändliga vidder

ringlande floder

och djupa dalar

att genomforska

 

Tack för att du finns

så jag ständigt

kan stilla min nyfikenhet

och tillfredsställa min lust

och ändå ha kakan kvar

 

Din horisont är min

Min väg är Din

Vår dag är lång




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-16 22:02



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Solen till horisont på ”vertikal” vår dag är lång. Vacker sol uppgångar önskar till dig och trevlig glad midsommar/Diana.
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström