Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryta loss

Bryta loss
från barndomsstaden
är som att lossa
förtöjningarna
och glida ut i okänt vatten
mot nya horisonter

Då visste man inte
att man aldrig skulle
återkomma

Kvar finns dofter
stämningar
minnen av ansikten
som man idag
inte skulle känna igen

Kvar finns också
ett vemod




Fri vers av AA VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-16 23:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Minnen berör...
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP