Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en nätt Elefant!

Som en elegant elefant på en trampolin

sviktar jag djupt och nuddar vattnet mjukt

 

Upp sen igen med en härlig böj

 en liten piruett i luften bär iväg mig för stunden

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-17 06:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, håll fast vid de njutbara stunderna...
2013-05-17

  Anya VIP
Visst är det elefanten Horton? Både text och bild gör mig glad!
2013-05-17

  agneta pichler
snyggt.. ;)
2013-05-17

    ej medlem längre
Finurligt skrivet!
2013-05-17

  Angel of love
Men va gullig... :)
2013-05-17

  Rise Little One
En söt elefant som lever i nuet?
2013-05-17

  Alva Johnsson VIP
Morgongymnastik?
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin