Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara Är!

Vet just nu inte vilken riktning jag ska ta


 är utan val och utan beslut


 


Just nu kan det gå hur som helst


men det är helt ok


Jag bara ÄR!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-17 15:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Att leva i nuet
är bäst, du vet!
2013-05-18

  själensfrihet
Ja det är viktigt att vara i det som bara är..tills man vet riktningen
2013-05-18

  Carina Bendix
Jättebra text! Känner mig ofta i samma situation. Jag låter för det mesta hjärtat styra..på gott och ont..
2013-05-18

  Tess74
Grymt bra text, och fortsätt bara vara så löser sig det mesta
2013-05-17

    ej medlem längre
Utmärkt!
2013-05-17

    ej medlem längre
Du bara är så fin! *
2013-05-17

  HelenaW
Precis som livet ska vara.. Bokmärker..
2013-05-17

  Angel of love
Känslan i kroppen visar vägen.
2013-05-17

  Rise Little One
Ditt hjärta kommer att säga sin mening när det är dags
2013-05-17

  Maj-Lis VIP
Ja tänk att vara där man bara är...så skönt
2013-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att bara vara ibland...tids nog hittar du vägen du ska fortsätta på...
2013-05-17

    ej medlem längre
Ett skönt tillstånd...allt finns kvar inom möjligheternas gräns.
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin