Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My Confusing mind!

Ohh my Confusing mind!


You blowing out my brain


Going out of my mind


Feeling a little bit mad


Killing the bad clouds


Stamping down the grays


Totally fucking me up


But I am not sad


Only experienced an insane




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-17 15:55



Bookmark and Share


  Angel of love
Hoppas det löser sig!!
2013-05-17

  Rise Little One
It's good to be confused sometimes ;)
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin