Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräset doftar gott!

Solen strålar ner och värmen vackert


Känslan är härlig inom


 


Gräset doftar gott


himlen lyser blå


 


Det finns en ledig plats


här bredvid mig på filten


 


Jag häller upp liv och säger ”kom”


 


Kram <3




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-17 15:56



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Lät skönt där på filten!
2013-05-19

  själensfrihet
Underbart inbjudande!!
Kram
2013-05-18

  Carina Bendix
Vackert, varmt och välkomnande!
2013-05-18

  Ninananonia VIP
Underbart...
2013-05-17

  Angel of love
Fantastisk, platsen är nog upptagen snart!
2013-05-17

  Rise Little One
"Jag häller upp liv och säger ”kom”
Annorlunda inbjudan :)


2013-05-17

  Alva Johnsson VIP
Har aldrig tur i lottdragning.
Sorry!
2013-05-17

  Maj-Lis VIP
Hur många ska slåss om den platsen...eftersom jag inte är så stark...så blir jag den store förloraren
2013-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga känslor...
2013-05-17

    ej medlem längre
Vem kan motstå en sån underbar inbjudan?
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin