Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grillat och vin!

I kväll blir det Grillat spareribs Texas Longhorn! Och en flaska Appassimento
Ha en underbar Fredag alla ♥ Kram♥




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-17 16:32



Bookmark and Share


  Edgar Allan Ågren
nästan lite fröding

ha ha ha
2013-05-21

  Carina Bendix
Tack detsamma! Hoppas det smakade gott!
2013-05-18

    Dan Myrbeck
Tack de samma!

Som tur är finns lågprisvarianten
Texas Shorthorn!
2013-05-17

  Maj-Lis VIP
Ha de gott vännen
2013-05-17

  Ninananonia VIP
Detsamma du :)
2013-05-17

    ej medlem längre
Fredagsmys! Ha det gott!
2013-05-17

    ej medlem längre
Trevlig helg till dej också.
2013-05-17

  Angel of love
Hade jag inte haft förhinder hade jag bjudit in mig själv :)
Ha en fin kväll.
2013-05-17

  Rise Little One
Skål!!!!
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin