Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Halkobjekt som ibland ej kan undvikas


Prokrastinering

Skjut inte upp
till morgondagen
det du inte behöver göra
ens i övermorgon,
eftersom du borde gjort det
redan i förrgår.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2013-05-17 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP