Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku x3 (aftonrodnad)...

 

månens halva syns

när aftonrodnad målar

himlen i rosa

 

himlen i rosa

låter flygplan färgas om

från grå till rosa

 

från grå till rosa

flyger plan mot solnedgång

när månen visas

 

(c) tk.

 

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-17 21:09



Bookmark and Share


  petter rost
Så fint det är, Thyra, denna variation av en och samma sekund. Haikustort!
2013-05-18

  Lars Hedlin
Så fint....
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra