Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (ditupp)...

 

rodnaden utbytt

mot kvällens blåljuva moln

himlahöjder nås

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-17 21:40



Bookmark and Share


  lilla t
Snyggt!

/TK
2013-05-18

  Lars Hedlin
vackert...
2013-05-18

  Ninananonia VIP
Fin haiku...
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra