Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken med tepåsar

Glittrande ögon, varmt te i 70-tals mugg,
mörkt rum andas mystik,
undrar om jag någonsin kommer att återvända hit,
tänker så konstigt igen,
din hand ser så mjuk ut, kan inte låta bli att fråga mig själv tyst, hur det skulle kännas att få värme av den.
Jag hoppas att du skall stanna kvar en stund, även då teet är slut,
varje andetag från dig, blir till ett obeskrivligt lugn i mig.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-17 22:10



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
underbart vackert ...
2013-05-18

  Lars Hedlin
Verkligen fint skaldat!
2013-05-18

  Carina Bendix
Varmt, tryggt och ljust!
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann