Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Sprickan i stenen
Bevarar jordens tårar

Tills solens strålar
torkat upp




Fri vers av soalf
Läst 483 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-17 23:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2013-08-08

  Lupina Ojala
Vackert. Dikten växer med varje läsning.
2013-05-22

    ej medlem längre


Gillar mycket ...
2013-05-19

    ej medlem längre
lyrisk
LYRISKT
nej:

L - Y - R - I - S - K - T !!!
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf