Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill aldrig lämna dig min älskade dotter men så är livets gång...


Jag vill finnas där för dig


Jag vill kyssa dina ögonlock
kyssa in hopp i din blick

Jag vill smeka din panna
smeka in tro i din tanke

Jag vill krama din hand
krama in styrka i din handling

Jag vill finnas där för dig
så att du hinner finna

ditt hopp
din tro
din styrka

och dig själv

för en dag finns inte jag kvar för dig






Fri vers (Fri form) av •AW•
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-17 23:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du rör vid djupa känslor inom...underbara är dina kärleksfulla ord.
2013-05-19

  Eva Langrath VIP
En text som berör mig starkt.
2013-05-18

  Lars Hedlin
Berörande i känsla!
2013-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande skrivet...igenkännande känsla...
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•