Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna upp


Vinterdräkten är kastad
till förmån för en grön klädsel
med blommiga inslag

Stanna upp och njut
av tiden som är

Fortare en du hinner fatta
har det passerat





Fri vers av AA VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-18 01:19



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Håller med till fullo!
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP