Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Läs mig, läs mig
fångas av mina ord
hoppas de berör
stör

Läs mig, läs mig
bekräfta mig

Det är alla poeters
våta dröm




Fri vers av AA VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-18 01:41



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) sant..
2013-05-18

  Carina Bendix
Helt underbar - och sann! ;)
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP