Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love and feelings!

Love and  feelings
Have i done right?
Do you see me?
Du you understand the true me?
We are all ment to be as one
No words are needed
Just be as one
Sending a message straigt frue my heart
I got feelings for you all




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-18 07:44



Bookmark and Share


  själensfrihet
Så vacker.
2013-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Det ryms mycket varma känslor i ett hjärta...
2013-05-18

  Angel of love
Ömma fina känslor.
2013-05-18

  Ninananonia VIP
Fint budskap...
2013-05-18

  Rise Little One
Nice picture and warm fellings
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin