Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är magi!

Full och glad vino och kvinns ja måhända! i delade intressen

nervös som en tonårings första trevande försök

 

Det vi gör är magiskt, först var jag förvirrad

men nu kan jag se magin sväva likt värme vågor

 

Kärlek gör så att man ser det man normalt inte ser

 

Inser att det är vi som är Magi

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-18 08:05



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Så verklighetstroget skaldat av dig, fina mjuka ord! Bravo!
2013-05-19

  anits VIP
Mycket Vackert
2013-05-18

  Anya VIP
Trolleri i handling.
2013-05-18

  Angel of love
Magiska känslor.
2013-05-18

  Carina Bendix
Magisk text om magisk kärlek..
2013-05-18

  Ninananonia VIP
Fina tankar.. av magi
2013-05-18

    ADI Nehlin
härlig känsla
2013-05-18

  Mona Nordkvist VIP
Härlig insikt.
2013-05-18

  Alva Johnsson VIP

Härlig våryra
2013-05-18

    ej medlem längre
Så vackert!
2013-05-18

  själensfrihet
Vacker, du skriver om kärlek som är underbar.
2013-05-18

  Rise Little One
Väl skrivet om magiska stunder...
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin