Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan blev kortvarig

Tänkte skriva en dikt om min banala lycka
Men kom av mig...
Fick höra att Nordkorea avlossat tre missiler...

Det blir nog en dikt om ångest i stället...




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-18 09:54



Bookmark and Share


  själensfrihet
Ja fy tusan!!
Bra dikt!
2013-05-19

  Lars Hedlin
Berörs
2013-05-19

  Angel of love
Finns inget slut på olyckor, fokusera på det fina istället!
Kram
2013-05-18

  Bo Himmelsbåge
Snälla ... låt inte missilerna träffa ditt hjärta ... då har mörkret nått sitt syfte ... att skrämma o inge fruktan ... låt din glädje blomma ... detta är vår parabol mot ondskan ... kram
2013-05-18

  Alva Johnsson VIP
Ångest är rätta ordet. Som oftast döljs bakom en glättade fasad.
2013-05-18

  Nina.H
Glädjedödande fakta..så sant..
Bra skrivet!
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP