Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja men det var väl trevligt!

Ja men det var väl trevligt att vi inte är överens

det är så jävla roligt hela jävla tiden

 

Bråkar om vad och var vi ska åka på semestern

jaja jag går med på vad ni vill 

 

Skrik och bråk i bilen men men vad bra

bråk om vad vi sk äta oj fick genast större aptit!

 

Nej men så kul nu grälar vi om nonsnes saker igen

 

Blir iallafal som de andra vill

 

Så trevligt allt kommer att bli

så blir det med den lugn och ron

 

Orkar inte

ähh skit samma....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-18 15:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Familjeliv!
2013-05-20

  Lindha W Gustavsson
Vilken häftig härlig dikt, tror du kan allt!
2013-05-19

  Carina Bendix
Tråkigt att alltid ha olika åsikter så att den ena alltid måste ge med sig..man kan ha olika åsikter men då ska man kompromissa tycker jag, eller ge med sig båda ibland. :)
2013-05-18

  Angel of love
Så tråkigt att det blir så ibland, små saker som blåser upp och blir världskrig :(
2013-05-18

  själensfrihet
Oj vad ska man säga om det? inget vidare...
2013-05-18

  Rise Little One
Man blir likgiltigt efter ett tag...
2013-05-18

  Maiah VIP
låter inte så trevligt... åk på en egen semester för att rädda lugnet =)
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin