Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

So close!

So close i see you before me

I want to share my love with you

 

You taste like strawberry candy....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-18 16:18



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mmmm..taste wonderful! ;)
2013-05-18

  Angel of love
Smaskigt :)
2013-05-18

    ej medlem längre
Kyssens språk är härlig.
2013-05-18

  Ninananonia VIP
:) fint in english..
2013-05-18

  Rise Little One
Sweet text...
2013-05-18

  Maiah VIP
man skulle kunna säga att det är en goding...med den smaken
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin